photo1
free-roulette-game-no-money

Shandong Deshen Mesin Pabrik Co, Ltd

Mesin pengeboran bedhil tunggal / kaping pindho / papat

Range pengeboran: 1mm-40mm

Ambane pengeboran: nganti 4000mm

Sistem loading lan upload sing otomatis kasedhiya

Aplikasi:Alat medis, Mobil, aeroangkasa, cetakan lan mati, peralatan hidrolik, militer, lsp

photo2
download-918kiss-for-pc

Shandong Deshen Mesin Pabrik Co, Ltd

Kontrol CNC: X, Y, Z sumbu dikontrol CNC

Pengeboran Solid:3mm-100mm (sistem gabungan pengeboran bedhil lan bedhil)

Ambane pengeboran:nganti 3000mm

Sistem kerja mesin: Pengeboran gun lan meja kerja pengeboran indeks BTA opsional

Aplikasi: Nduwe fungsi pengeboran bolongan lurus, bolongan cenderung, bolongan buta lan bolongan langkah.

Digunakake kanthi umum ing industri mobil, industri motor, industri cetakan, industri militer, industri aeroangkasa, awak katup hidraulik, garan gear lan bagian liya kanggo ngolah bolongan jero.

photo03
manu-epl-fixtures

Shandong Deshen Mesin Pabrik Co, Ltd

Pengeboran padat: 20mm-150mm

Mlaku / mbebayani: 20mm-800mm

Hole trepanning:50mm-800mm

Mesin iki minangka mesin khusus kanggo bagian mesin bolong cylindrical jero, sing cocog kanggo bagean pengeboran bentuke silinder lan mboseni. Sajrone pengeboran, mode BTA diadopsi, yaiku, feeder minyak nyedhiyakake lenga, lan pemotong kasebut dibuwang saka njero pipa pengeboran menyang ember mbusak chip ing mburi amben liwat area nglereni. Nalika mboseni, lenga diwenehi panganan ing mburi bar sing mboseni, lan chip kasebut dibuwang menyang ember mbusak chip ing endhas mesin liwat area pemotong.

photo04
ball-and-stick-game

Shandong Deshen Mesin Pabrik Co, Ltd

Pengeboran bedhil sing bisa diindeks: 11,5mm-50mm

pengeboran bedhil:3mm - 45mm

penggeretan bedhil karbida padhet:1mm nganti 12mm

Pengeboran BTA:17mm-160mm

  • Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd

Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co, Ltd didegake ing taun 2017, adhedhasar ing Dezhou, Shandong, China. Iku perusahaan adhine Dezhou Drillstar Cutting Tool Co, Ltd (www.betway signtarcuttingtool.com). Deshen minangka perusahaan profesional sing melu layanan penjualan, manufaktur lan teknis mesin pengeboran lubang jero, alat lan aksesoris pengeboran jero, uga layanan pangolahan tliti kanthi dhuwur.

Kantor pusat ing Kota Dezhou, Provinsi Shandong, area layanan kalebu China lan Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Eropa lan wilayah liyane. Produk digunakake kanthi cara aeroangkasa, kekuwatan nuklir, kekuwatan angin, pabrik mesin, pabrik mobil, peralatan medis, pambangunan lokomotif, industri cetakan, industri batu bara lan minyak, militer lan sapanunggalane. Perusahaan njupuk panjaluk pelanggan minangka tujuan lan "layanan jujur, inovasi ilmiah lan teknologi" minangka bisnis perusahaan; teknologi kelas pertama, kualitas produk kelas pertama lan layanan kelas pertama dadi komitmen abadi lan nguber Deshen.

  • Step Indexable Gun Drills

    cricket sports shoes

    Langkah lan Piranti Piranti bisa uga dilebokake ing aplikasi kanggo ngilangi rong dina telung operasi sabanjure ing bolongan siji. Panggunaan alat langkah kanthi dramatis nyuda wektu siklus, kethokan, lan konferensi ing antarane diameter. LAYANG LANGKAH Latih tubi duwe watesan manufaktur gumantung ing kisaran diameter ekstrem ing langkah-langkah. Pengembangan karbida khusus kadang-kadang perlu amarga lokasi bolongan penyejuk. Kajaba iku, pemotong chip bisa dibutuhake amarga ora ana sudhut ing njero ...

  • Round bar drilling deep hole machine

    bet99 sportsbook

    Ranjang mesin lan rel pandhuan dituju menyang siji awak, lan amben mesin diobati kanthi tuwa alami luwih saka rong taun kanggo njamin kinerja stabil saka Aksesoris utama: diimpor saka Eropa, Amerika, Jepang, lan Sistem Kontrol: Omron NC utawa Agen CNC generasi anyar: Iscar drill seret pengeboran senapan agul-agul Model Model pengeboran bolongan jero DS2-25mm diameteripun Pengeboran 2-16mm Dhuwur borehole sisih 650mm Maksimum clamping ...

  • Three coordinate deep hole drilling machine

    how to set up football betting squares

    Telu mesin pengeboran gun sumbu digunakake kanggo ngebur bolongan koordinat kanggo tugas kasebut. Bisa ngebor bolongan lurus, bolongan taper, liwat bolongan, bolongan buta lan bolongan langkah. Ana enem sumbu servo ing mesin: pamindhahan kerja sumbu X ing horisontal, ril pandhuan line line. Kontrol CNC. Pamindhahan kerja Yaxis drive kanthi vertikal, ril pandhuan linear roller. Kontrol CNC. Blok imbang. Z sumbu drive alat nglereni infeeding, ril pandhuan line line, kontrol CNC. W sumbu: Ngontrol jarak antarane pilar ...

  • Combinde BTA and gun drilling machine

    napoleon and josephine free slots

    Perusahaan kita ngrancang gabungan mesin pengeboran bolongan jero telung sumbu, sing bisa ngetrapake sistem pengeboran bedhil lan sistem pengeboran BTA. Brief mesin: Cara gundrilling Gundrilling lan BTA pengeboran Gundrilling φ10-φ30mm BTA pengeboran φ25-φ80mm ambane pengeboran bolongan jero 500mm / 1000mm / 1500mm / 2000mm / 2500mm / 3000mm pengontrol CNC SIEMENS / FANUC / KND / GSK X sumbu CNC lan traval stroke: 500mm / 1000mm / 1500mm / 2000m ...

  • Double spindle CNC gun drilling machine

    history of slot machines

    Bukaan mesin: Ruang pengangkut rokok Φ3 ~ Φ20mm / Φ3 ~ Φ30mm / Φ6 ~ Φ40mm ambane maksimal Gunungan 500/1000/1500/2000/2500 mm: Ukuran maksimal lan diameter diameter 100: 1 OD sawetara Φ15 ~ Φ100mm metode Gundrilling dobel, cocok kanggo pakaryan batang utawa bunder. Headstock: drive job rotating, Speedant consistant 117r / min CNC system controller SIEMENS / FANUC / GSK Pandhuan ngetrapake sistem linear rute CNC pengontrol sistem SIEMENS / FANUC / GSK Mesin paramèter: Model Z ...

  • can you win real money on slot apps

    Sawise produksi 2 wulan, ZK21006 dicoba lan diuji, toleransi lan kekerasan permukaan bahan kerja digawe dening klien. Saiki wis siyap dikirim menyang klien. Ora Ana Dhèskripsi Parameter 1 Lubang diameter diameter Φ1-Φ6mm 2 Ukuran pengeboran maksim (Z) 100mm ...

  • ligue 2 table

    14 kanggo 16 Oktober 2019, Alat Pemotongan Dezhou Drillstar Co, Ltd mlebu konversi pameran energi kinetik anyar lan lawas. Wiwit tanggal 14 nganti 16 Oktober 2019, Dezhou Deshen melu Qingdao New Ener ...

webmaps
betwinner betbetwinner siteblackjack online.bonus dafabetcasino gurucasumo androidcasumo canadacasumo casino slotscasumo livecasumo redditchris gayle
betwaybotswanagamblingbetwayinbetwinnercasinocasoolacricketdafabetfreeblackjackkabaddileovegasBlackjackFreeBlackjacksMobilePokerStarsLearnRoulettebetfairroyalbetstarssportslineamericanoddscheckergalsport888sport888sports888gamblingconsensusbookmakersbetfairs