photo1
star-sports-3-hd-live-streaming-sony-tv

Shandong Deshen Mesin Manufaktur Co, Ltd.

Bujang / ganda / opat mesin pangeboran spindle

Pengeboran Lubang: 1mm-40mm

Jero pangeboran jero: nepi ka 4000mm

Sistem loading sareng unggah otomatis sayogi

Aplikasi:Alat médis, Mobil, aeroangkasa, kapang sareng paéh, alat hidraulik, militér, jsb

photo2
poker-fh

Shandong Deshen Mesin Manufaktur Co, Ltd.

Kadali CNC: X, Y, Z sumbu anu dikawasa CNC

Pangeboran Padet:3mm-100mm (BTA sareng sistem gun pengeboran gun)

Jero pangeboran jero:nepi ka 3000mm

Sistem kerja mesin: Pengeboran gun sareng méja kerja anu maké pangeboran tiasa diukur sacara pilihan

Aplikasi: Éta ngagaduhan fungsi pangeboran lempeng, bolong condong, liang buta sareng liang léngkah.

Dipaké sacara umum dina mobil, industri motor, industri kapang, industri militer, industri aeroangkasa, awak klep hidraulik, garan gear sareng bagian sanés pikeun ngolah liang jero.

photo03
cricket-betting-rates-today

Shandong Deshen Mesin Manufaktur Co, Ltd.

Pengeboran padet: 20mm-150mm

Kontra boring / kaduruk: 20mm-800mm

Hole trepanning:50mm-800mm

Mesin ieu mangrupikeun mesin khusus pikeun mesin cylindrical jero liang, anu cocog pikeun pangeboran sareng bagian cylindrical jero liang pangeboran. Sajrone pengeboran, modeu BTA diadopsi, nyaéta, feeder minyak nyayogikeun minyak, sareng motong éta dipiceun tina jero pipa pengeboran ka ember miceun ember di tukangeun ranjang liwat wilayah motong. Nalika boring, minyak diasakan dina tungtung bar anu pikaboseneun, sareng chip disalirkeun kana émbér chip ember di sirah mesin liwat daérah anu dipotong.

photo04
digital-roulette-wheel

Shandong Deshen Mesin Manufaktur Co, Ltd.

pangeboran bedilan indéks: 11,5mm-50mm

Pangerapan bedil bed:3mm - 45mm

pangeboran gun karbida padet:1mm ka 12mm

BTA pangeboran:17mm-160mm

  • Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd

Shandong Deshen Mesin Manufaktur Co, Ltd didirikeun taun 2017, didasarkeun di Dezhou, Shandong, China. Éta mangrupikeun perusahaan adi ti Dezhou Drillstar Cutting Tool Co, Ltd. (www.betway signtarcuttingtool.com). Deshen mangrupikeun perusahaan profésional anu aktip dina penjualan, manufaktur sareng jasa téknis mesin pengeboran liang jero, alat pangeboran liang sareng asesoris, ogé jasa présisi tinggi-precision.

Kantor pusatna di Kota Dezhou, Propinsi Shandong, wewengkon palayanan nyertakeun Cina sareng Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Eropa sareng daérah sanés. Produk dianggo sacara lega di aeroangkasa, kakuatan nuklir, kakuatan angin, manufaktur mesin, manufaktur mobil, alat médis, pangwangunan lokomotif, industri cetakan, batubara sareng industri minyak, militér sareng saterasna. Perusahaan nyandak paménta para nasabah salaku tujuan sareng "layanan jujur, inovasi ilmiah sareng téknologi" salaku perusahaan tenet; téknologi kelas kahiji, kualitas produk kelas munggaran sareng jasa kelas munggaran mangrupikeun komitmen abadi sareng ngudag Deshen.

  • Step Indexable Gun Drills

    fifa esports battle cup stream

    Léngkah sareng Alat Pilot tiasa dilebetkeun dina aplikasi pikeun ngaleungitkeun dua tilu tilu operasi salajengna dina hiji liang. Pamakéan alat léngkah sacara dramatis ngirangan waktos siklus, scrap, sareng eccentricity antara diaméter. LANGKAH LAMPAHAN Latih léngkah ngagaduhan watesan manufaktur gumantung kana kisaran diameter ekstrim dina léngkah-léngkah. Ngembangkeun karbida khusus kadang-kadang perlu kusabab lokasi liang coolant. Salaku tambahan, pamisah chip tiasa diperyogikeun kusabab kurangna sudut lebet wh ...

  • Round bar drilling deep hole machine

    free mobile roulette

    Ranjang mesin sareng rel pituduh anu matak kana hiji badan, sareng ranjang mesin diolah kalayan sepuh alami langkung ti dua taun kanggo mastikeun kinerja stabil tina asesoris Utama: diimpor ti Eropa, Amérika, Jepang sareng Taiwan Control sistem: Omron NC atanapi generasi anu anyar Agen CNC: Iscar jero liang bor séri bilah bedil Modél Jero lubang pengeboran mesin DS2-25mm Kapasitas Pengeboran diaméter 2-16mm Lambang sisi borehole 650mm Maksimum clamping dia ...

  • Three coordinate deep hole drilling machine

    best betting tips site for football

    Tilu mesin pangeboran gun sumbu dipaké pikeun pangeboran liang koordinat dina padamelan éta. Éta bisa ngebor liang lempeng, liang taper, ngalangkungan liang, liang buta sareng liang léngkah. Aya genep sumbu servo dina mesin: X sumbu drive nyetir tugas sacara horisontal, roller line line guide. Kadali CNC. Mindahkeun tugas Yaxis nyetir sacara vertikal, rel panduan linier roller. Kadali CNC. Blok saimbang. Z sumbu drive alat motong infeeding, roller linear guide rel, CNC control. Sumbu w: Kontrol jarak antara pilar ...

  • Combinde BTA and gun drilling machine

    paytm vip customer 5000 cashback

    Perusahaan kami mendesain digabungkeun tilu sumbu mesin pengeboran liang jero, anu tiasa ngadopsi sistem pengamaman gunting sareng BTA, anu bakal nyumponan paménta pangeboran liang jero dina sababaraha parusahaan. Mesin ringkes: Metode gencatan senjata Gundrilling sareng BTA pengeboran Gundrilling φ10-φ30mm BTA pengeboran φ25-φ80mm Jero pengeboran jero 500mm / 1000mm / 1500mm / 2000mm / 2500mm / 3000mm pengawal CNC SIEMENS / FANUC / KND / GSK X sumbu CNC sareng traval stroke: 500mm / 1000mm / 1500mm / 2000m ...

  • Double spindle CNC gun drilling machine

    ipl prediction 2020 today

    Mesin ringkes: kisaran penggosakan Φ3 ~ Φ20mm / Φ3 ~ Φ30mm / Φ6 ~ Φ40mm Gundrilling maksim maksimal 500/1000/1500/2000/2500 mm Hole maksimal panjang sareng rasio diaméter 100: 1 OD kisaran Φ15 ~ Φ100mm Gundrilling metode dobel ganda, cocog pikeun bar batang atanapi poros. Headstock: nyetir padamelan padamelan, laju konsistén 117r / min sistem pengontrol CNC SIEMENS / FANUC / GSK Pitunjuk nganggo jalur linear jalur CNC sistem pengawal SIEMENS / FANUC / GSK Mesin parameter : Model Z ...

juv-vs-nap

Palayanan Pertama

  • ronaldo today match rating

    Saatos produksi 2 bulan, ZK21006 diusahakeun sareng diuji, kasabaran sareng keresahan permukaan karya anu didasarkeun ku klien. Ayeuna parantos siap ngirim kapal ka klién. Nomer Katerangan Parameter 1 Jangkung diaméter Hole Φ1-Φ6mm 2 Ukuran pengeboran Max (Z) 100mm ...

  • bet365 basketball stream

    14 Okt 16 nepi ka 16 2019, Dezhou Drillstar Cutting Tool Co, Ltd ngahadiran konversi Qingdao ti paméran énergi kinétik anu énggal sareng lami. Ti tanggal 14 Oktober ka 16, 2019, Dezhou Deshen milu dina Qingdao Anyar Ener ...

webmaps
betwinner betbetwinner bonusblackjack online.bonus dafabetcasino gurucasoolacasumo bonuscasumo cleopatracasumo mobilecasumo roulettecomeon casino
betwaybotswanagamblingbetwayinbetwinnercasinocasoolacricketdafabetfreeblackjackkabaddileovegasBlackjackFreeBlackjacksMobilePokerStarsLearnRoulettebetfairroyalbetstarssportslineamericanoddscheckergalsport888sport888sports888gamblingconsensusbookmakersbetfairs